Sunday, January 31, 2010

saye punye sahabat...

hai sume meh sni nk update sket ni lame dh x update blog kn
bkn ye x mo update ade je byk cte nk update tp sume dlm draft x abes menaip lg..
nnt bile dh siap taip sume i publish la ye hihi
ok2 ni nk cte sket pasal sorang kawan aku ni let start da story...




sila lihat budak atas ni..

aku ade sorang kawan ni die baek sangat dh la cantik plak tu..
xtau la nk describe cmne die ni tp yg pasti nye die salah sorang my bestfren
nak tau ke nme die ape???
name die FARHANA MHM a.k.a hana banana
saye sangat sayang dengan die sebab kalo kt mesir ni die la tmpt
sye cte sume masalah saye
saye xtau kalo die x jadi kawan saye kt men la tmpt saye nk cter prob sye kn
tapikn sye ni selalu je bt die sedyh,terukkn saye ni???
semalam saye g umh die tp die ade hal then saye tggu la die
tp die blk lambat then saye terus blk..
jahatkn saye ni balik tanpe tggu die balik ,saye tau die bz tp saye kaco die jugak
npe saye bt macam tu kt die???T_T
tp HANA x marah pn saye lg die bg coklat ade la malu nye saye degan perangai saye ni...
haish2...dah la nye bt ayat sedyh jom kte hepy2 plk..
meh sni nk cte pasal HANA ni
hana baek sangat die suke bg kte hadiah n macam2 la
die selalu je support wateve i'm doing no matter wat!!!
she alwayz be by my side..
she so kind gurl u noe??
pada jejaka2 die lua bole la nk amk die bt jd calon bini
dh la minah ni pandai masak kot bt kek la mcm la die ..
pendek kate die superb la...
x tau la kalo die kt sni i dont no wat to do la..
may b kinda da bored n lonely i think
wah xtau dh nk tulis ape sbb banyak sangat kelebyhan mak cik sorang ni

lastly i think just wanna say that
i'm sorry coz being such a bad fren 4 u dear..
kindly sorry 4 everything that i made u sad or wateve thing that U terase dgn I dear
I'M REALLY SORRY!!!
love so much
fren 4 ever
ko jangan tinggal kn aku ye nnt aku xdek kawan ck story mcm
thank 4 being my good fren n melayan I punye kerenah yg mengada2 ni..





p/s:hana sory aku bt ko sedyh n aku agk jelez ko ngn k ika sory bt pengakuan x bleh bla kt sni..hihi btw I LOVE


handoff

2 comments:

GadisBerbajuBiru said...

ohoo,pengakuan ekslusif ^_^ hehe

hanagembira said...

moh...sdynyee n soosoo sweet!
i love u more my best2 fren!
thanks to Allah coz giving me
such a wonderful oppurtinity to noe u!
ps:alaaaa jgnlah jeles2 even im lepaking with kaka
u r alwayz in ma heart sokmo nnti kte p dating kayh bebeh muahmuah^^ im happy seeing u happy n im sad if ure sad saranghae! =)

 
design by suckmylolly.com