Monday, June 14, 2010

i'm loner


wah aku rsekn aku skrg ni sakit la..seyes aku rse cm sakit rumah gile kot tbe2 je..
padahal jap lg aku ade oral exam tuk histo tp seyes rse cm sunyi gile kot
rindu kt sume kawan2,i wish u guyz are here right now T.T..hua
walaupun ade je mmbe kt sni tp lame x jmpe kot jmpe dr computer je..minud nk aku ckp kt ko
aku rindu gile kt ko doe seyes x tipu!!
i also maryam,krun,belle n all ma frens miss u guyz badly
n there most important one i miss my family damn much!!cannot descibe lol!!!
seyes tibe2 rse cm nk balik mesia kot tp bile aku pk balik banyak la plk gune duet
that y la xmo blk tp seyes kot dlm hati Allah je tay betape nk balik nye aku ni haa..
bajet cool je la depan mmbe sume ckp xmo blk nk try raye sni la pose sni la..
padahal ngaku je la yg ko nk balik sebenarnye kn!!!hahhaha
tambah ade la org tu nk bg sumthing kt aku..xleh ckp nnt koram jelez n
aku pn kne marah kalo sebut..hihih
tp semalam k seyes aku hepy gile sbb bole berwebcam wif ma krun yg kt korea..
mmg selalu dh web cam tp kali ni laen sket kteorg webcab ber 3 skali ngn minud
mesti koram pelikn cmne nk bkk webcam skali 3 org..hihi we got are secret..hihi
padal xdek la secret mne pn aku je la yg br tau mnde alah tu
kalo koram nk check this out--->klik disini<----seyes cool gile mnde ni kalo koram nk tau
mnde alah ni bole web cam skali 6 org kot tp seyes jap lg cm pasar
kteorg 3 org smlm pn cm pasar dh..hahahaha
nampak nye dh jauh aku tepesung ni td ckp pasal sunyi tbe pasl oovoo la..hihi
jom ckp balik pasal sakit rumah ni ye...
aku nk balik tp byk duet gne dh kot ye la lepas exam ni aku nk buat brecess plk kalo blk mesia
jd byk la lg duet pstu nye taun depan winter plan nk g jalan2 la
so that y la nk saving sket tp taun depan aku janji insyaAllah aku balik ke MALAYA..hihi
bestnye kalo dpt hangout ngn member2..huhuhu
so koram rse better aku xyah balik la kn sian plk kt parent aku abes duet kt aku sorg je
padahal ade je 2 org makhluk kt umh tu yg suke abeskn duet parent aku
dieorg br balik from sabah la semata2 nk g wedding stuff my mom
best gile kot wedding tu aku dgr dr adek aku la ye la mne x nye org kaye kn
koram igt x aku pnh cter psl sorag doctor dulu???haaaaaaaa
wedding drAzman tu la yg dieorg g nye..mmg sakan la dieorg kt sne siap dr tu tngg lg stay kt sne
syok gile doe!!ruginye xleh g sne btw congrate dr azman*mcm la die bce blog ko*haha
may be skrg ni tgh examkn that y la aku ni emo x psl2 rse sunyi la,sedyh la
tp aku x kesah sume tu yg penting aku cube tuk hepy..gogo hepy go luck gurl..
hurm rsenye abes dh

I miss MALAYSIA damn much!!

miss my family
my fren
my food
n everything in malaysia...

i heart u malaysia...

gtg now i think,jap lg exam so nk revice sket2 ape yg lupe ni
hope jap lg doc br soalan senang2 je la ye
do pray 4 my success n ma fren too!!!
doakn kteorg lepas naek tahun ye xmo pisah2 sume kne naek tahun ye ameenn
just believe ma fren we all can do it!!!
this is our year ok!!!give a blast one...iAllah
5 paper to goo we can do it!!!


i'm a loner!!


p/s:best of luck to mybesties maryam halimi n krun 4 da last paper!!give a best shoot guyz
i noe u guyz can make it blast!!!
also to my dearest GIGIan fren good luck!!



3 comments:

kruN.ch said...

haha tengkiu timah~~~~!! luv u more~~ mmuahhhh! rindu ko gle gak ^^ *nmpk ko on9 je terus exited mhahahahaha geli* nnt kte gne oovoo lg la ek ngeeeeeeeeee~~~

drcaries said...

hahaha..xleh bla nmpk aku on9 terus exited betul ke ni???hihi
btw nnt kte oovoo lg ye seronok nnt ko ajar aku tulis n bce korea plk...hihii

Anonymous said...

salam tim!
weh, sila tabah tim.
Nah amek ni, "precious gifts" untuk kau, kira nak bagi kau kuat,InsyaAllah :D

"Sesiapa yg menempuh jalan untuk menuntut ilmu maka Allah akan mempermudahkanya jalan ke syurga. Sesungguhnya para malaikat akan menghamparkan sayapnya kepada penuntut ilmu kerana reda apa yang mereka lakukan." (HR Abu Daud)

"Dunia ini dilaknat melainkan ingat kepada Allah, ketaatan, orang yang alim ataupun yang belajar."(HR Tirmizi)

Lots of love,
Nadiah :))

 
design by suckmylolly.com