Wednesday, June 9, 2010

rajen la belaja bahase arab!!


goog morning everybody ,hope u guyz in a pink of health...
ni ngantuk2 tgh stdy so saje rse mcm nk menaip pasal ape yg berlaku hari ini
mesti koram rse aku kne tipu ngn arab kn pg td ye la sbb caption mcm kne tipu je.kn..hihi
tp sume tanggapan anda salah..muahahahahahha
*spe plk la ckp die kne tipu nye,adoi!!bia la die syok sndr*hahaha
xdek la sebenarnye pagi td ade exam oral biodental dkt gammah..mst kt gmmah xkn kt souq!!
smlm overnight kt umh k iba,klong,k aina n kinah*kne sebut sume kang ade yg sedyh plk nnt*
stdy same2 ngn k long tuk oral pg td la,banyak gak kteorg discuss smlm creadit to k long!!!=)
yg nk jd cter skrg ni nye ape yg terjadi sepanjang exam oral biodentalku terchenta
kteorg smpi sume duk kt bwh la nk tggu list name dgn DOC mne kteorg kne oral
punye la lame tggu dkt sejam so kteorg pn naek la ats dkt ngn department
pastu kteorg dimintak tuk berkumpul dalam lecture hall yg gne tuk malaysian day aritu
doctor lab kteorg ckp die x tampal nme tp nnt die pngl nme tuk diORAL
ape lg cuak la kteorg nye ye la nk tau kne ngn doctor mne kan sbb bajet
sume nk tau la doctor mne so sne la nnt nk agak2 soalankn mmg sume org cuak la
tgh tunggu punye tunggu skali nmpk la doctor lab so tnye ladie group kteorg kne ngn doctor mne
so die ckp la group kteorg kne ngn DR HESSAM n DR SALWA
lepas dh tau doctor tu kteorg pn ape lg buat la halaqah nk bincang topic yg doctor tu ajarkn
mcm nk tekankn sket la sbb tkt die tnye topic die kn
mmg semangat la kteorg bincang,depan pintu nk masuk oral pn smpt lg kteorg bincang kot
pastu jeng2...jeng2 nme aku kne panggil la skali ngn 2 org arab
aku adoi npe la kne masuk ngna arab lg la aku cuak kot
dh la arab yg masuk ngn aku tu yg pandai stail otak computer gak la mmg cuak x terhingga la
ni part best ni eady sume ye..hihihi
masuk la dalam bilik tu duduk la,aku duk tengah2 skali sbb doctor suh duk situ kn
masuk tu aku buat muke cuak nk mampus la nk suh die bg soalan senang sket..
pastu doctor senyum n stat la tnye soalan
mule die tnye budak arab dulu la so aku cm ok la die tnye dieorg dulu
next raound pn die tnye arab gak la!!aku pe lg benggek la kn tp x tunjuk la plk cume
buat cm bile plk turn aku ni skali doktor ckp la dlm arab la tp aku translatekn trs tau
"kalo sye tnye awk pn bkn awk tau,awk x phm arab"
aku phm je kot yg die ckp tu
then finally dapat la soalan tuk aku nye aku pn jawap la dng xberape nk betul ye la cuak kot
pastu mse doctor tnye budak arab tu tp die cm lupe kn so aku cm nk jawap la tp mse tu die
tnye dlm arab la ade la yg aku phm kn
walaupn aku xjawap soalan tu tp aku tunjuk la kt doctor tu yg aku nk jawap soalan tu
mmg sedyh gile la oral td tp xdek la sedyh sgt tp cm x puas ati la ngn jawap aku tu
kalo bg 1-5 aku bole bg 3 je kot,sedyh kn??aku harap sangat doctor bg mark 15 ke ats
memang skrg ni aku kne fokus tuk written aku la mmg kne score betul kalo x aku dalam bahaye
btw thnx to both doctor walaupn aku xleh jawap sangat doktor ade gak tolong aku la..
haa satu lg yg buat aku malu gile bole plk soalan sng gile aku lu[pe jawapan mmg
malu la aku ngn arab dua org tu tp sbenarnye aku xsuke 2org arab tu
sbb dieorg dr dulu lg mcm sombonk aku senyam pn mcm xmo layan npe la aku dpt arab cmtu??
huaaaaaaa sedyh gile bg la arab yg mcm kwan aku tu ke kn bgs baek n peramah je
rse tu je kot aku nk ckp so moral value for to day banyak2 la belajar bahase arab
sb kalo laen kali dr tanye dlm arab ko bole jawap dh kot ye cik zahraa sila amk seyes
time kasih...ok la nk g smbg stdy ku yg terbengkalai n x bape nk igt lg
to all my fren good 4 oral exam esk...
haa stu lg koram xpelik ke nme bloglink aku ni drcaries tp
satu pn post aku ni xdek pasal gigi kn??hihih sorry
nnt lepas exam aku akn penuh kn dgn entry pasal gigi je so ape lg koram tunggu je la ye
n satu lg nk tnye koram patut x tukar nme blog ni??where da rainbow end?
kalo rse patut sila bg cdg nme blog br ye..thnx

p/s:maryam,krun anith good luck exam aku tau koram bole jawap basyak!!!
love u guyz a lot..kn best kalo sume ade kt sni!!T.T



handoff


1 comments:

kruN.ch said...

haha tengkiuu timohh~~ gud luck gak ^^ tu la nk kne blaja korea sungguh2 gak ni :P nnt malu xdpt jwb ohok33

 
design by suckmylolly.com