Saturday, December 11, 2010

untilte



mesti sume org knal dgn mende alah ni kn spe x knal tu mmg tipu gile la kn..
ni la alat tu saye menyedut segala cerita dari kawan-kawan serta abang saye.disebabkn
oleh sebab xdek tv kt umh ni movie n Tv series yg didownload menjadi piliha.
tambah2 time winter ni kn lg la aku rajen bukak laptop n jarang buka buku..ow tidakk
seyes kot cuak kot stdy x abes lg tp sebuk je nk tgk cter..tp aku xdek la tgk sume cter yg disedutkn just suke kumpul cter tp x tgk terus,bile rse nk tgk baru tgk baju je tv series n movee dlm HD ni tp kalo org tnye cter ape best kompem xleh jawap sume..haha
"sory x tau cter tu best ke x amk je br,xtgk lg kumpul je"tu je la yg selalu aku btau org
tp this week rajen plk la bkk HD tgk muvee...
cik timah tolong la jadi rajen macam org laen tiap2 ari stdy n buat note kot
ko ape yg ko buat,ade jugak la ko buat buang mse....
tp kn nk tau x ade la 1 ari ni kn x igt dh bile mule niatnye nk rest jap la lepas blk kelas n nk stdy lepas rest tu..so tgk la GG season 4 kn mulenye 1 epi je la kn tp ape jd
haaaaa...amk ko sekali4 epi kot tgk mmg terbaek la kn xdapek den nk nolong smpi kne sorok HD dlm almari kot..hahah lawak gile rse
bajet sorok dlm almari xleh amk la..tp jd malas sket la sbb jauh lg winter lg mls nk jalan
tp bekesan gak la dgn sorok HD dlm almari tu...
hurm..maka dgn ini saye mohon sume doakn la saye ni jd rajen mse winter n dapat bertahan dgn mr winter yg makin lame makin sejuk ni...still love u mR winter!!hehe
ok stop blogging n silatdo supaye esk bgn awl pagi n stdy ye cik timah oiii
jgn xsedar diri exam xlame dh..kang menagis sorg xdek spe nk tlg..
ok then see u guyz later....

nyte2!!mR winter


handoff

2 comments:

fantaghiro said...

haa mkcik timah. jgn mls2! tlgla rajinn study. please jeles tgk rakan2 sperjuangan ko study okayy.
ish ak pn pndai ckp org je. aku lg mls byk pd ko tau tak. time nk ade exam ke kuiz ke bru la nk bukak buku. so please nasihatkn ak skali wehhh. wuuu terok2.

lawak je bace entri ko ni. siap simpan hd dlm almari.hahaha xD

drcaries said...

haha..serious kot lately ni malas gile blk kls ngadap laptop..pstu lps magrib g kua tgk org men vollyball bile nk stdy pn x tau la kn..tp skrg dh insaf dh..dh stat stdy blk dh nk exam bln 1 ni kn..hehe kalo x smpn HD mmg tgk smpi pg la...

amni sila jgn mls2 ye nnt x comel*ade kait ke??*

 
design by suckmylolly.com