Wednesday, May 26, 2010

HARI YG PENUH NGN MAKANAN..

wah kenyang nye arini dr td x benti makan ko mmg murah gile la rezeki arini sangat2 kenyang la yg pastinye.ye la mane x kenyang nye dr pagi td
kot makan ok mula dr pagi td...
mule b4 g exam histo aku minum susu 2 cawan mmg dh kenyang kt situ
then lps exam x mkn teman fatin je makn die beli burger kt fren tp balik umah plk
aku buat nasik goreng n makan lg disitu padahal br je lps minum susu 2 cawan
lepas dah kenyang makan nasik goreng aku lepak2 jap n tolong ceriakn blog kawan aku
xdek la buat ape sgt pn cume add on sket je pn tp xpe die ckp cantik so sye hepy
nnt kalo awk nk suh sye tmbh pape lg gtau ye tp jgn mse exam sudeh..haha
ok back to topik makan td...*bab makan laju je ye ko tim*hahah
ok lepas dh siap sume tu aku p tdo la jap eh2 silap solat zohor dulu la
*mne bole solat lambat2 x baek nnt Allah marah la*
aku tdo lame gak la td sbb lame dh x tdo lamelame..hahaha
bangun2 stdy2 jap lps tu usha2 org laen td plk then azan asr berkumandang...
maka azzaharahashim dgn pantasnye mengambil wuduk la solat asar selepas abeas azan la tp..
dh siap2 solat tu aku dgn pantas nye bersiap2 nk g barakah plk(barakah kedai makan)
sbb nye dh janji ngn deskmate nk g makan2 ngn dieorg..jnji kul 5 tp aku smpi lmbt la sory aten
smpi2 sne ape lg aku pn order la APAM BALIK sbb mmg lame dh kot rse nk mkn apam balik
akhirnye dpt gak aku makan apam balik sedap sgt tp x abes la sbb kenyang
*maryam sila jeles ye saye makan apam balik*
hana,kak dina n aten order gak so mari kte lihat ye


apam balik 3 rase:coklat,pisang n kacang


nasik goreng USA


naik goreng pataya,,comelkn??


mee goreng barakah

lepas siap makan kteorg kua g cr besday present tuk mmbe kteorg plk..lepas dh jmpe adiah
kteorg g umh hana rezeki lg makanan dtg lagi haaaa nah amk ko mee hailam auni pulak masak
dh siap2 solat magrib kteorg pun bersiap2 tuk birthday party mmbe kteorg kt TAWAGY or kedai makan SEAFOOD sgt sedap kt situ mmg xtau la nk descibe cmne kesedapan nye
tuk turut merase kesedapan nye jom kte tgk gmbr2 yg sempat di snap..hihihi
memang byk la kteorg makan bapak kenyang la.mcm2 ade tp xdek la sume gmbr plk aku amk sbb byk sgt makanan kte depan aku xtau nk amk gmbr mne so amk main dish je la
yg paling aku suke ye la syurbah seafood(sup seafood)sedap sgt
nnt kalo mama n abah dtg nj suh dieorg blnje aku makan kt sni..hahah haeven kot...hihih
haa satu lg yg best nye ikan kteorg dpt sorang stu sorang kot mmg puas ati la makannye
dh la org blnje makan lg la sedap kteorg makan kn??hahh


ikan masak garing!!haha


syurbah seafood


sotong goreng


udang goreng



nampak x makan penuh meja dari ujung ke ujung la..hahahah




amacam muke aku excited telebyh la plk dpt ikan..haha

thnx to dante a.k.a besday boy thnx sbb blnje..
banyak kot die abes ade la gak dlm 2k LE..banyak gile kot
DANTE hepy belated besday thnx sgt sbb belanje bdk2 GIGI makan
semoga anda dimurah rezeki ye..thnx sgt2!!!
hope suke la adiah yg kteorg bg tu pki ye jgn x pakai...hahaha
dah la rsenye tu je kot aku nk cte dh ngntuk sgt ni..
nnt aku update laen ek pasal besday dante ni nk ckp psal aku makan banyak..haha
dah la paah rumate aku ade masak nasik lemak jawap nye esk la baru aku mkn nasik tu...
banyakkn makanan arini kn aku dh ckp koram x caye!!!
kan best kalo ari2 macam ni tp kompem aku jd gedempol n tembam cm bola..hihih


wif besday boy!!!




p/s:banyak sangat makan kenyang sgt plus ngntuk gile ni..
sebenarnye aku ade entry laen tp ade dlm draf sbb nk post yg ni dulu yg tu esk plk la post nye ngatuk dh ni..btw thnx again ZULHAZMAN a.k.a DANTE
esk update gmbr besday dante tggu ye

handoff

2 comments:

mizz rokawa said...

awk mkn sume tuh ke?????huhuhuhu...bdn maintain kecik jerrrrr...bgos3....;)

drcaries said...

haha..xdek la sume tu tp lebyh kurang la..hahah
lepas mkn jogging la that why la maintain...hihih ;pp

 
design by suckmylolly.com